Modern játékokkal töltjük fel

Modern játékokkal töltjük fel a Klauzál téri játszóteret!

Mindannyiunk számára nagyon fontos, hogy gyermekeinket nyugodt, rendezett, biztonságos környezetben tudjuk, így nem mindegy milyen minőségű játszótérre visszük őket. A Klauzál téri játszótér most is hangulatos és rendezett, de van még hova fejleszteni. A tér felújítása után a játszótér is átalakul, és bár a jelenleg meglévőhöz képest területe kicsit csökken, a játszószerek száma növekszik majd.

A területen kisebb (3-6 éves) és a nagyobb (6-12 éves) korosztálynak szóló játszóhelyet alakítunk ki, de fizikai lehatárolás nem lesz közöttük.

A jó kialakítású, biztonságos mászókák és hinták mellett a tér új öntött gumi burkolatot kap, ami kevésbé melegszik fel a nyári hőségben. A gyerekeket árnyékolók is védik majd a nap káros sugaraitól.

A tervek „A” és „B” verziója:

  • Az „A” változat főként fém játszóeszközöket tartalmaz, egy – egy fa játékkal kiegészítve. A fém játékok előnye az időtállóságban rejlik.
  • A „B” változatban többségében fa játékok szerepelnek, melyek előnye, hogy anyaguk barátságosabb, természetesebb, azonban időtállóságuk és a rongálással szembeni ellenállásuk rosszabb, fenntartási igényük költségesebb.

Válasszon Ön! Tervezzük, meg együtt a megújuló Klauzál teret.

Erzsébetváros Hírei / Erzsébetváros Önkormányzata

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.