Köszönet választás után

Tisztelt Erzsébetvárosiak! Ezúton is szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki segített és aki ránk szavazott, hiszen Erzsébetvárosban nyert az ellenzéki összefogás országgyűlési képviselőjelöltje Oláh Lajos. Hosszú kampányon vagyunk túl, amely kezdődött még tavaly az előválasztással, folytatódott a népszavazási aláírásgyűjtéssel, majd most a választással.

Munkánk meghozta gyümölcsét Erzsébetvárosban. Sajnos ez nem mondható el országosan. Szomorúan, de el kell fogadnunk, hogy az állampolgárok úgy döntöttek ezen a tavaszi választáson. ahogy.

Az összefogás pártjainak most értékelniük kell a választás eredményét és le kell vonniuk a szükséges tanulságokat. Az eredmény ellenére azonban a választás megmutatta, hogy csak összefogva lesz esélyünk arra az elkövetkező időszakban, hogy leváltsuk az Orbán-kormányt.

Innen előretekintve, egy győztes országgyűlési körzet vigaszával a hátunk mögött folytat- nunk kell azt a munkát, mellyel jobbá tehetjük polgártársaink életét az országban és itt, szűkebb lakókörnyezetünkben. Dolgozunk tovább egy szolidáris, igazságos és demokratikus Magyarország megteremtéséért.

Devosa Gábor,
az MSZP Erzsébetvárosi Szervezetének elnöke

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.