Padláslesöprés a Karmelitában

A választás előtt néhány nappal megindult a padláslesöprés a Karmelitában – április 3-a után megállítjuk a közvagyon alapítványokba való átjátszását!

Orbán Viktor a választások előtt néhány nappal – már a látszatra sem adva – állt neki a padláslesöprésnek a Karmelitában. Szerda éjszaka ugyanis úgy döntött a miniszterelnök, hogy a hivatala költségvetéséből 15 milliárdot átcsoportosít egy ismeretlen feladatot ellátó, ismeretlen vagyonkezelő alapítványnak.

Láthatóan a Miniszterelnökség rengeteg szabadon elkölthető pénzzel rendelkezik, amiből egyébként rendezni lehetne a kórházak felhalmozott adósságát, de a kormány inkább a lopás pártjára állt, ismét. Ugyanis a Fidesz eleve azért hozta létre ezeket az alapítványokat, hogy a kilopott közvagyonból a kiválasztott fideszeseknek zsíros fizetéseket osztogató kifizetőhelyként működtesse azokat.

A jelenlegi miniszterelnök azonban téved, ha úgy gondolja, hogy teletömött zsebbel fog távozni a hatalomból! Az Egységben Magyarországért ugyanis a kormányváltást követően le fogja állítani a közvagyon magánalapítványokba való átjátszását, meg fogja szüntetni a Fidesz által kialakított rendszert és vissza fogja szerezni az állami vagyont.

MSZP

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.