Egységben Magyarországért 1.

A Fidesz Novák Katalin megválasztásával bizonyította, hogy csak a kormányváltás a kiút a történelmi zsákutcából.

A Fidesz a köztársasági elnök választáson papírforma szerint Orbán Viktor jelöltjét, Novák Katalint választotta meg Áder János utódjának. A Novákra szavazók között nyilvánvalóan ott voltak a Fidesz köztörvényesei, Völner Pál, Simonka György és Boldog István is, hogy kétszeresen is aláhúzzák: Novák Katalin a korrupt, Putyin-párti orbáni hatalom jelöltjeként válhat köztársasági elnökké, és soha nem lesz minden magyar köztársasági elnöke.

Ahogy arra Róna Péter, az egységes ellenzék közös köztársasági elnök-jelöltje hívta fel a figyelmet parlamenti beszédében, mi, magyarok a Nyugathoz akarunk tartozni, az EU-hoz és a NATO-hoz, nem pedig a putyini Oroszországhoz. A mai köztársaságielnök-választás világosan megmutatta, hogy kormányváltás nélkül nincs kiút abból a történelmi zsákutcából, amelybe az Orbán-kormány 12 év Putyin-párti külpolitikája kormányozta hazánkat.

Április 3-án két világ fog szemben állni egymással, az EU-hoz, NATO-hoz tartozást és a békét pedig az Egységben Magyarországért képviseli.

DK
Jobbik
LMP
MMM
Momentum
MSZP
Párbeszéd

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.