A bosszú mindennél fontosabb

Harminc NAV-os szállt ki Iványi Gáborékhoz házkutatási paranccsal. (HVG

Ma reggel 30 fegyveressel vonult ki a NAV Iványi Gáborhoz házkutatni – gondolom a rendkívül veszélyes „bűnöző” miatt kellett ekkora haderőt felvonultatni az Oltalom Karitatív Egyesület irodáihoz a Dankó utcába. Hadházy Ákos a mai fb-bejegyzésében – többek közt – felvázolta, mire számíthatunk a választásig még hátralevő időben.

„Ez lesz a következő hetek forgatókönyve: a kormány minden mocskos eszközt bevet a zajkeltésre és terelésre, hogy minél kevesebb figyelem jusson a lényegre, az iszonyatos korrupcióra, tolvajok mérhetetlen gazdagodására, az elszabaduló inflációra, a tanárok kilátástalan helyzetére, a tragikus halálozási adatokra.

A mai napon a NAV-ot használta fel, hogy egy hetvenéves lelkészt megalázva terelje el a figyelmet ma például Völner Pálról és Matolcsyék iszonyatos gazdagodásáról. Tudták, hogy a parlamentben téma lesz Völner és tudták, hogy a sajtóban téma lesz a Matolcsy-klán vagyona, ezért lépni kellett.”

És léptek is. A maguk jól begyakorolt módján. Nehogy azt higgyék már Iványiék, hogy itt a kánaán, és most végre békén hagyják őket. Hát nem. A terelés, a példa statuálása – és egyáltlán nem mellésen – a bosszú mindennél fontosabb.

Egy nehéz nap krónikája a Dankó utcában – HVG képgaléria.

P.s.: Délután és este több százan tüntettek Iványi Gáborék mellett. A tüntetés végén Iványi a helyzet abszurditására rávilágítva elmondta: a létrát, amin az újságírók bemásztak a Dankó utcai épületbe – ahonnan megpróbálta kizárni őket a hatóság – lefoglalta a NAV. Hozzátette: ha a mai nap után a hatóság akadályozása miatt pénzbüntetést kapna, kéri, hogy ne szervezzenek neki gyűjtést, nem akarja befizetni, inkább leüli.

(Forrás: A mi Erzsébetvárosunk blog)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.