Együtt leváltjuk Orbánt!

Három éve szavazta meg a fideszes többség a Parlamentben a dolgozó magyar emberek érdekeit semmibe vevő rabszolgatörvényt. Ez ellen lépett fel az ellenzék egységesen az Országgyűlésben, a dolgozókkal és a szakszervezetekkel együtt az utcán. Az akkor megteremtett egység lett a demokrata ellenzéki összefogás alapja.

Az önkormányzati választások sikerei után szorosabbra vontuk az összefogást, számos ügyért közösen álltunk ki, és számos esetben közösen fordultunk az Alkotmánybírósághoz.

Kezdeményezésünkre az ellenzéki pártok és együttműködő civil szervezetek elhatározták: minden körzetben egy jelöltnek kell szembeállnia a fideszes jelöltekkel, mert csak így győzhetjük le a társadalmat szétszakító, hatalmaskodó, korrupt, hazug Fidesz-rezsimet!

Idén ősszel ezért szövetségben, együttműködve, óriási sikerrel megtartottuk az első országos előválasztást: megválasztottuk a közös miniszterelnök-jelöltet és a 106 egyéni körzet jelöltjeit, és megegyeztünk a közös programalapban.

Tavasszal a választáson pedig, az Önök segítségével, együtt leváltjuk a Fideszt, és Márki-Zay Péter vezetésével olyan kormányt alakítunk, amely több pénzt hagy a dolgozók zsebében, felszámolja a szociális válságot, és gondoskodó, igazságos, szolidáris, szabad és zöld új Magyar Köztársaságot teremt!

MSZP

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.