Hova tűnt Kövér László?

Kövér László piszkos lakásügybe keveredett. Akkor is áll ez a megállapítás, ha nem a házelnök és rokonsága, hanem a kabinetfőnökének a családja lakik abban a 164 négyzetméteres, ötszobás második kerületi villalakásban, amelyet a határon túli magyarok támogatására szánt pénzből vásároltak 240 millió forintért.

Kövér László mégis vaskosan benne van ebben a finoman fogalmazva is kellemetlen szituációban. A házelnöknek ugyanis tudnia kellett arról, hogy mire használták fel a határon túli magyarok megsegítésére szánt pénzt. A történetet először megíró 24.hu azt is feltárta, hogy a 320 millió forintos adomány egy hazánkban élő, Frank Liu nevű tajvani üzletembertől származik, aki sajtóhírek szerint kimondottan jó viszonyt ápol Kövér Lászlóval.

Az országgyűlés elnöke szeret a puritánság és a becsületesség megtestesítőjeként mutatkozni. Azt szokták mondani róla – lehet, maga terjeszti ezt –, hogy ő a Fidesz lelkiismerete. Most mégis bujkál, kerüli a nyilvánosságot. Talán most nem is olyan fontosan a határon túli magyarok.

MSZP

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.