Nőtt az MSZP támogatottsága

11%-ra nőtt az MSZP-Párbeszéd szövetség támogatottsága, és nőtt a demokrata ellenzéki szövetség előnye Orbánékkal szemben.

Az előválasztás működött, az ellenzéki összefogás működni fog! Reális esély van a kormányváltásra! Erre jutott a Szociális Demokráciáért Intézet elemzése a Závecz Research legutóbbi közvéleménykutatása alapján.

Ahogy mi, szocialisták, végig a motorja voltunk az ellenzéki összefogásnak, ezután is minden nap azért fogunk dolgozni, hogy az ellenzéki összefogás még tovább erősödjön. Támogatást adunk a közös jelölteknek és a közös miniszterelnök-jelöltnek, és mindent megteszünk azért, hogy a kormányváltás és korszakváltás bekövetkezzen 2022-ben!

Azt akarjuk, hogy Magyarországnak a jobb élethez mindenki számára esélyt teremtő, emberséges kormánya legyen. Olyan országért dolgozunk, ahol megbecsülik a nyugdíjasokat, ahol mindenki színvonalas egészségügyi ellátásban részesülhet, ahol minden fiatal esélyt kap a tanulásra, ahol a pályakezdők munkához és lakáshoz juthatnak, tisztességes munkáért pedig tisztességes fizetést adnak, amiből meg is lehet élni.

Mi, szocialisták, ezért dolgozunk!

Tóth Bertalan

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.