Közmeghallgatás: november 18.

2021. november 18-án 17:00 – 20:00 között, a Wesselényi 17. sz. alatt, közmeghallgatást tartunk. Itt minden érdeklődőnek lehetősége van kérdést feltenni vagy elmondani javaslatait a kerület közérdekű ügyeivel kapcsolatban.

Kérdéseiket november 9. 18:00-óráig várjuk névvel, elérhetőséggel és a téma rövid megjelölésével a jegyzoi@erzsebetvaros.hu e-mail címen, vagy személyesen a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáin (VII. kerület Erzsébet krt. 6, Garay utca 5.).

A közmeghallgatás az egyik leghatékonyabb eszköze annak, hogy az itt élők aktívan részt vehessenek a helyi közügyekben és megismerjék az önkormányzat munkáját. A közmeg- hallgatáson helyi közügyeket érintő kérdéseket és javaslatokat lehet tenni. Helyi közügy, amelyben a helyi önkormányzatnak van hatásköre dönteni. Ezért például a kormány vagy az országgyűlés hatáskörébe tartozó ügyek megválaszolása nem lehetséges.

A felvetett témáknak közérdekűnek kell lenniük, azonban nem szükséges, hogy az adott kérdés az egész lakosságot érintse.

A közmeghallgatásra előzetes regisztráció – a járványügyi helyzetre tekintettel – kötelező! Regisztrálni a jegyzoi@erzsebetvaros.hu e-mail címen, vagy a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáin lehet 2021. november 12-én 12.00.-ig.

További információkért látogasson el Erzsébetváros honlapjára.

Erzsébetváros Hírei / Erzsébetváros Önkormányzata

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.