130 millió egy hazug kampányra

A Fidesznek semmi sem drága, ha gyűlöletkeltésről van szó, ugyanis a kormánypárt és az általa kitartott propagandisták 3 hónap alatt 130 millió forintot égettek el a közösségi médiában az MSZP miniszterelnök-jelöltje, Karácsony Gergely hazug lejáratására. A Fidesz ezzel beszállt az ellenzéki előválasztásba, kijelölte a hatalmára nézve legveszélyesebb ellenfelet, vagyis az előválasztás legesélyesebb jelöltjét, Karácsony Gergelyt.

A kormánypártnak azonban nem az a dolga, hogy közpénzből próbálja meg befolyásolni az előválasztást, hanem az, hogy kormányozzon! Ne a saját érdekében használja fel a közpénzt, hanem arra, amire az embereknek szüksége van! Pontosan 130 millió forinttal többet költhetett volna egy hatásos oltási kampányra, mert az egész országnak az az érdeke, hogy minél többen védettek legyenek a koronavírussal szemben.

A Fidesz azonban a megoldások helyett mindig csak ellenségeket keres, mert számára az a könnyebb út. Ezzel a korszakkal kell leszámolni 2022-ben, ezért lesz kormányváltás, ami az előválasztáson kezdődik.

MSZP

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.