Hétfőn indul a jelentkezés…

… az ingyenes antitest-vizsgálatra Erzsébetvárosban.

Erzsébetváros is csatlakozik a Fővárosi Önkormányzat által indított ingyenes antitestszint méréshez. A vizsgálatra várjuk a két oltással rendelkező, 60. életévüket betöltött állandó lakcímmel vagy tartózkodási hellyel rendelkező kerületi lakosok jelentkezését. A teszt során kiderül, hogy a beoltottak szervezete milyen mértékben termeli a koronavírus elleni antitesteket.

Az akciót Erzsébetvárosban a Bischitz Johanna Integrált Humán szolgáltató központ szervezi és bonyolítja le. Az ingyenes vizsgálatra július 12-től, hétfőtől lehet jelentkezni a koronavirus@bjhuman.hu e-mail címen, vagy a 06-30-788-5513 vagy a 06-1-283-4891-es telefonszámon, a Főváros által meghatározott létszámkorlát eléréséig. A helyek betöltése jelentkezési sorrendben történik. A regisztrációhoz szükséges adatok a név, a lakcím, a telefonszám és a TAJ szám.

A vizsgálat július 19-22 között zajlik majd. A teszt elvégzéséhez vénás vérvétel szükséges. A megadott adatok ellenőrzését követően kollégáink értesítik az érintetteket a mintavétel pontos helyéről és időpontjáról. A tesztek eredményéről az érintetteket a labor közvetlenül értesíti majd.

Erzsébetváros Hírei / Erzsébetváros Önkormányzata

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.