Testületi ülés volt megint

Július 2-án, pénteken lezajlott az a rendkívüli testületi ülés, ahol eldőlt (pillanatnyilag legalábbis úgy tűnik) a Klauzál téri Vásárcsarnok sorsa. Azaz, hogy piac marad-e a nem kevés pénzből felújított és átépített, ámde üresen kongó Csarnok, vagy valami más lesz belőle.

A képviselőtestület utolsó, 19. napirendi pontként tárgyalta (a 20. pont lekerült a napi- rendről) „a Klauzál téri Vásárcsarnok egyes bérleti szerződéseinek a módosítása”-t, amit a testület 6:4 arányban* elfogadott. (Az Önkormányzati TV-n 52:45-től mindez megnézhető)

* Ujvári-Kövér Mónika nem vett részt az ülésen, a Momentum és Garai Dóra az előterjesztés ellen szavazott, de az egyszerű többséggel így is átment, mivel a két fideszes képviselő a napirend tárgyalása és a szavazás előtt távozott az ülésről.

Ha valaki úgy gondolja, hogy ezzel kapcsolatban még vannak kérdései, holnap a Klauzál téren felteheti azokat az ismét megrendezésre kerülő Gyere a térre! című programon. Ezen előbb 15 órától Bárdi Zsuzsanna tart fogadóórát, majd 17 órától Ujvári-Kövér Mónika.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.