Bojkott az Országgyűlésben

Az LMP, az MSZP és a Párbeszéd bojkottálja az Országgyűlésben a keddi szavazásokat.

A Fidesz az Országgyűlés keddi ülésnapján olyan törvényeket akar megszavazni, amelyek nem szolgálják hazánk és a magyar emberek érdekeit, ellenben gyűlöletet szítanak, semmibe vesznek és megbélyegeznek, ezért az LMP, az MSZP és a Párbeszéd frakciói bojkottálják a kedden tartandó szavazásokat, képviselőik azokon nem fognak részt venni.

Felelős politikusok nem támogathatják azt, hogy Fidesz az önkormányzati bérlakások egy részét átjátssza a haverjainak és a lakásmaffiának. Ugyanígy nem lehet hozzájárulni ahhoz sem, hogy több ezer magyar diáknak kollégiumi szállást is biztosító Budapest Diákváros területét elvegyék azért, hogy a helyére az országot eladósító, 450 milliárdos kínai hitelből épülő Fudan egyetem épüljön fel. Semmilyen szinten sem lehet támogatni azt, hogy a Fidesz bűncselekményekkel mossa össze az emberek nemi identitását.

Az LMP, az MSZP és a Párbeszéd képviselői a távolmaradásukkal tiltakoznak az ellen, hogy a Fidesz még jobban eladósítsa Magyarországot, a haverjai érdekében kirabolja az önkormány- zatokat és a gyűlöletpolitikájával tovább erősítse a kirekesztést és megbélyegzést.

LMP
MSZP
Párbeszéd

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.