Támogasd adományoddal!

Tegyünk közösen a demokráciáért, támogasd adományoddal az előválasztást!

2022 valódi esélyt teremt arra, hogy a magyar nép lerázza magáról a Fidesz-KDNP korrupt és becstelen uralmát, és hogy közösen hitet tegyünk a demokrácia, az együttműködés és az esélyteremtés mellett. Ehhez azonban a lehető legtöbb helyen, a lehető legtöbb embert mozgósítanunk kell, már az őszi előválasztáson is.

Ahhoz, hogy az előválasztás megvalósulhasson, minden segítségre szükség van!

Az előválasztások megrendezésének költségeit a hat ellenzéki párt állja, ugyanakkor minél szélesebb az anyagi keret, annál több helyen, annál szervezettebben tudunk jelen lenni – így a választók anyagi támogatása is óriási segítséget jelent. Az előválasztás lebonyolítására küldött adományokat minden párt egy erre a célra elkülönített saját alszámláján gyűjti, de a befolyt összeget közösen, az előválasztás lebonyolítására fordítjuk.

Amennyiben szeretnéd anyagilag segíteni az előválasztás megvalósítását, úgy az MSZP előválasztási alszámlájára az alábbiak szerint utalhatsz:

Kedvezményezett neve: MSZP Előválasztás

Számlaszám: 11784009-22235736

Kérjük, hogy a közlemény rovatba írd be a pontos lakcímed és azt, hogy magyar állampolgár vagy, mert így tudjuk egyértelműen bizonyítani, hogy jogszerűen fogadtuk el az adományokat.
 
A kártyás fizetési lehetőségről és a támogatásról további információt az alábbi linkre kattintva találsz: https://mszp.hu/hir/tamogasd_az_elovalasztast
 
Köszönjük a támogatást!

MSZP

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.