MSZP: nem kell tovább tűrnünk

A párt társelnöke, Kunhalmi Ágnes a Facebookon tette közzé újévi köszöntőjét.

Mint írja, néhány órája elbúcsúztattuk 2020-at, a magyarság, egész Európa és a világ egyik, talán legnehezebb évét a világháború óta. 2020. a koronavírus járvány éve volt, mely súlyos fenyegetést, megpróbáltatást jelentett mindannyiunknak.

“A járvány életeket követelt, sokaknak okozott súlyos betegséget, s még szélesebb körben nélkülözést, állásvesztést, létbizonytalanságot. A vírus még itt van, emberek életét, egészségét és megélhetését egyaránt fenyegeti. Tömeges oltással azonban véget vethetünk a járványnak, melynek súlyosságához a Fidesz sorozatos mulasztásai is hozzájárultak” – fogalmaz.

“Tíz keserves év után mindenki megértette, hogy Orbán Viktor autoriter rendszerét csak együtt lehet legyőzni. Ami 2019-ben sikerült Magyarország nagyvárosaiban, 22-ben sikerülni fog az ország egészében! Nem kell tovább tűrnünk, hogy a Fidesz-rezsim csak önmagának harácsoljon és szétverje a demokráciát, a köztársaságot” – írja a társelnök.

Szerinte az előttünk álló másfél év arról is szól, hogy a “bizonytalanokat is meggyőzzük, a Fidesz legyőzhető, és felkészüljünk közösen arra a történelmi jelentőségű változásra, amely új útra vezetheti hazánkat”. 

atv.hu

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.