Még sincs kész az oltási terv?

A fővárosnak sem mutatták meg az oltási tervet. Miközben a miniszterelnök úgy nyilatkozott, van oltási terv.  Gy. Németh Erzsébet főpolgármester-helyettes szerint ennek ismerete minden magyar önkormányzat számára alapinformáció. Lenne.

Nyílt levelet írt Gy. Németh Erzsébet, a humán területekért felelős főpolgármester-helyettes Müller Cecília országos tiszti főorvosnak. Ebben egyebek között ezt írta: 

„Eddig a főváros az otthonok fenntartójaként semmilyen tájékoztatást nem kapott arról, hogy milyen terveik vannak az idősotthonok átoltására, ezért is írok most a nyilvánosság színe előtt Önnek levelet, hátha így közvetlenebb módon eljut Önhöz. Sokezer embert érint ugyanis a kérdésem. Bízom abban, hogy ezúttal – az eset fontosságára tekintettel kapok Öntől korrekt és konkrét választ!”

„Az idős emberek nem tudnak oltópontokhoz utazni, tehát az intézményi oltást kell megszervezni, ami bár állami feladat, de a fenntartóval közös koordinációban képzelhető csak el.”

„…a járvány eddigi két hullámában Önöknek még nem sikerült a fővárossal korrekt adatokat közölniük. Kérem, legalább az oltás megszervezésénél bizonyítsák be, hogy Önök is igyekeznek olyan felelősen végezni a munkájukat, mint azok, akik nap, mint nap az életük kockáztatásával mentik meg magyarok ezreit!”

Forrás: Facebook / Hírklikk

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.