Parkolóhely a lakosoknak

Az önkormányzati parkolóhelyek felét a kerületi lakosoknak fogjuk fenntartani. 18:00 óra és 7:00 óra között ezeket a helyeket csak azok a lakók használhatják, akiknek van parkolási engedélyük.

Már a kampányban azt ígértük, hogy kifejezetten a helyi lakosok számára létre fogunk hozni parkoló zónákat. Különösen fontos ez a döntés most, amikor a kormány ingyenes parkolási rendelete egyformán nehezíti a lakók és az önkormányzat életét. Az önkormányzattól havi 125 millió forintot vesz el, a lakóknak pedig sorozatos közlekedési káoszt okoz. Ezen a helyzeten nem változtathatunk, azon viszont segíthetünk, hogy Önök munka után hazaérve könnyebben találjanak parkolóhelyet.

A munkák elkezdődnek. Készül az ehhez szükséges forgalomtechnikai terv, és készülnek a szükséges közlekedési táblák. Az előkészítés biztosan igénybe vesz még néhány hetet, de bízunk benne, hogy januártól a munkából hazatérő erzsébetvárosiak sokkal könnyebben találnak majd maguknak parkolóhelyet.

Erzsébetváros Önkormányzata

Megj.: Erről beszéltem tavaly a  kampányomban, talán elsőként Budapesten. Végre mindenki megértette. Örülök, ha ennek köszönhetően a parkolási káosz helyett az itt lakók érdekeinek megfelelő megoldás születik. (Devosa Gábor)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.