Testületi ülés volt ma is

Ma reggel 9 órától ismét testületi ülést tartott a kerület önkormányzata. Többek között döntöttek a közterületek használatáról és rendjéről, a „Belső-Erzsébetváros átfogó forgalomcsillapítása” pilot projekt 2021. február 28-ig való meghosszabbításáról, és módosították a lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek elidegenítéséről szóló rendeletet is.

Borka-Szász Tamást (DK) visszahívták a Pénzügyi és Kerületfejlesztési Bizottság éléről és új elnök megválasztására tettek javaslatot. Mindezt, illetve hogy pontosan mi történt és hogyan történt, az Önkormányzati TV-n ITT lehet megnézni, a napirendi pontokat és a meghívót pedig ITT.

A mai Képviselő-testületi ülésen ingatlan ügyben is jelentős döntések születtek. Folyamatosan igyekszünk felülvizsgálni és kijavítani azokat a kétes hátterű, veszteséges beruházásokat, amiket az előző vezetés hátra hagyott maga után. Ez ügyben több feljelentés is született. Az önkormányzati ingatlanok helyzetének áttekintése kapcsán Szücs Balázs alpolgármester úr hozzászólása remekül szemlélteti, milyen örökséggel kell vezetnünk a kerületet – írja még a mai napról az önkormányzat honlapja.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.