Szóljon bele Ön is…

… hogy milyen szabály szülessen a rövidtávú lakáskiadásról. Erzsébetváros Önkormányzata 2020. március 18-án létrehozta a Rövidtávú Lakáskiadás Munkacsoportot.

A munkacsoport célja: egy olyan objektív kritériumrendszer kidolgozása, amely az erzsébetvárosi rövidtávú lakáskiadás szabályozására vonatkozik. Ez a kritériumrendszer fogja meghatározni, hogy milyen feltételekkel adhatnak ki lakást a kerületben. A munkacsoport a Képviselő-testületnek fog javaslatot tenni egy rendelettervezet elfogadására.

A Képviselő-testület rendelkezett arról is, hogy az új szabályozásra vonatkozó javaslat, a kerületi lakosság, a civil szervezetek és a lakáskiadók javaslatainak figyelembevételével kerüljön összeállításra és beterjesztésre.

Kérjük, hogy javaslatát/javaslatait, a fentiekkel összefüggésben elektronikus úton küldje el az airbnbmunkacsoport@erzsebetvaros.hu e-mail címre vagy levélben a 1073 Budapest, Erzsébet körút 6. postacímre 2020. november 6., péntek, 12:00 óráig! A Munkacsoportról bővebb tájékoztatást a Rövidtávú Lakáskiadás Munkacsoport weboldalon, illetve a +36 1 462 3307-es telefonszámon kaphat.

Budapest, VII. kerület, 2020 október 13.

Borbélyné Bárdi Zsuzsanna, a Rövidtávú Lakáskiadás Munkacsoport vezetője

(Förrás: Erzsébetváros Önkormányzata)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.