„Hajrá MSZP! Hajrá összefogás!”

Nincs megállás, dolgozunk a Fidesz leváltásán!

Biztos sokan hallottátok a hírt, hogy nemrégiben hat ellenzéki párt vezetői megállapodtak abban, hogy mind a 106 körzetben közös jelöltet állítanak! Örömömre szolgál, hogy a tegnapi elnöki találkozón újabb lépést tettünk előre: megállapodtunk, hogy közös ellenzéki programot dolgozunk ki az elkövetkezendő három-négy hónapban!

– a szabadság, a jogbiztonság és a demokrácia újbóli megteremtése;

– az esélyegyenlőség, a szociális biztonság megteremtése és a társadalmi igazságtalanságok megszüntetése; és

– a környezetünk kizsákmányolása elleni fellépés és a klímaigazságosság érvényre juttatása.

Szövetségeseink előtt is egyértelművé tettük, az MSZP olyan szövetségben és koalícióban vesz részt, amelynek kifejezett és deklarált célja a szociális demokrácia megvalósítása, és programjában tartalmazza az esélyteremtő állam elemeit. Hiszen a valódi célunk, amiért minden erőnkkel küzdünk, hogy megszűnjenek az óriási társadalmi különbségek, biztos megélhetést teremtsünk mindenkinek, és mindenki esélyt kapjon a felemelkedésre.

Lépésről-lépésre haladunk, és építjük a kormányváltók szövetségét, hogy közösen, összefogva készüljünk a következő országgyűlési választásokra!

Mi kormányváltást és korszakváltást akarunk! Megőrizve az MSZP identitását és kulcsszerepét a szociális demokrácia létrehozásában!

Hajrá MSZP! Hajrá összefogás!

Tóth Bertalan

(Forrás: HírKlikk)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.