Megszüntették a nyomozást

Bűncselekmény hiányában megszüntették a nyomozást Niedermüller Péter ellen.

Rémísztő képződmény – ez a szókapcsolat még azokban is megragadt, akik legszívesebben csak mindennapi életüket élnék a kerületben. 

Niedermüller Péter polgármester ejtette ki, még valamikor januárban, egy tévéműsorban. Sokan sokféleképpen magyarázták, vagy szerették volna magyarázni, hogyan is értette, az ATV oldalán meg tudod nézni, NP mit is gondolt róla az interjú elhagzása után pár nappal. A tartalom a hirdetés után folytatódik

Február elején rendeltek el nyomozást Niedermüller Péter egy januári, az ATV A nap híre című műsorában tett kijelentése miatt. Az erzsébetvárosi polgármestert a Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF–CÖKA) jelentette fel, ellene közösség elleni uszítás bűncselekményének megalapozott gyanúja miatt a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda folytatott nyomozást.Mi mostanában inkább a koronavírussal, a járvány (és a bezártság) enyhülése után inkább már az újranyitó kocsmákkal, a hiányzó turistákkal, bicikliutakkal és kóbor rollerekkel voltunk elfoglalva, de (az ügyben érintett) ATV rákérdezett és az ORFK sajtóosztálya tudatta, hogy a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda 2020. május 15-én, bűncselekmény hiányában megszüntette a nyomozást.

(Forrás: ittlakunk.hu)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.