Programok a Klauzál téren

Erzsébetváros Önkormányzata meghívja a kerület lakosait a „Gyere a térre!” elnevezésű programsorozatára, melyet az Önkormányzat Diszkriminációs Ügyek Irodájával, a Klímavédelmi és Fenntarthatósági Kabinetével és a helyi civil szervezeteivel szervez közösen.

A program célja, hogy a kerületi lakosok bepillantást nyerhessenek az önkormányzat egyes irodáinak és a meghívott civil szervezetek tevékenységébe és működésébe. Továbbá, hogy előadások, foglalkozás keretén belül, játékosan tanulva és megismerve hasznos tudásra tegyenek szert, emellett kulturális és kreatív elfoglaltságot nyújtsunk minden érdeklődő számára.

Helyszín: Klauzál tér

Időpont: 2020.07.08-08.26. között szerdánként, előre meghirdetett időpontokban, 14:00-16:00 óra között – 2020.07.08., 07.22., 08.12., 08.26. – 4 alkalom

A heti részletes programot és a meghívottak listáját a rendezvény előtt fogjuk közzétenni, Erzsébetváros Facebook oldalán.

2020.07.08: Első alkalomra tervezett programok: magbomba készítés, színezés, kézműves foglalkozás, műveltségi és klíma kvízek, Klauzál tér története, játékosan a sokszínűségről, Romano Glaszo együttes programja – koncert, tánctanulás, hangszerbemutató.

További információkért kövessék Erzsébetváros híreit a Facebook-on is. 

Erzsébetváros Önkormányzata

Ma este, 19 órától dr. Kispál Tibor alpolgármester élő adásban a Színes Erzsébetváros fb-oldalán. A beszélgetést ITT lehet megnézni.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.