Két nap múlva választás

Az ötpárti ellenzéki összefogás MSZP-s képviselőjelöltjei a vasárnap tartandó önkormányzati választáson dr. Kispál Tibor és Devosa Gábor. Az elmúlt öt évben mindketten képviselőként dolgoztak. Munkájuk végig követhető itt a honlapon, vagy akár az Erzsébetváros újság havi képviselői különszámában.

Devosa Gábor képviselőtársammal és az Összefogás polgármester jelöltjével és képviselő jelöltjeivel az Erzsébetvárost ugyancsak nyomasztó parkolási problémák megoldását kezdeményezzük az önkormányzati választást követően. (dr. Kispál Tibor)

Kispál Tibor a Kertész utcától egészen a Lövölde térig húzódó 3. számú egyéni választó- kerület jelenlegi képviselője, Devosa Gábor pedig a Damjanich utca – Murányi utca – Hernád utca – Péterfy S. utca – Cserhát utca – István út és a Dózsa György út határolta 9. számú választókerület képviselőjelöltje.

Fontosnak tartjuk deklarálni, hogy Erzsébetváros egyik legnyomasztóbb, a legtöbb feszültséget okozó problémája, a “bulinegyed” okozta gondok megoldásában úgy vállalunk képviselő jelöltként, majdan képviselőként szerepet, hogy nem rendelkezünk érdekeltséggel, sem a lakáskiadáshoz, sem a szórakoztató iparhoz köthetően.

Holnapután, október 13-án az önkormányzati választáson szavazzunk, szavazzon rájuk!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.