Segítek a nyomozásban

A rendőrség nyilván nyomoz a Szabadság téri Eleven Emlékmű szétdúlói ellen, hiszen feljelentés született. Hogy ne zárják le ezt is ismeretlen tettesre hivatkozva, és ne hezitáljanak: valóban gyűlöletbűncselekmény és halottgyalázás történt-e, segítek.

A Mércében Jámbor András már felfedezte a Kuruc.infó írásait, amelyekben nagy egyetértéssel adják közre elkövetőként jelentkező lelkes olvasójuk leveleit és fotóit. Maguk is rátesznek egy lapáttal: „Folytatódott a Szabadság téri zsidószemétmentesítés”. „Így szemeteltek korábban zsidrákok.” „Portálunk már évekkel ezelőtt javasolta a zsidó pimaszság eltakarítását.” Örömmel üdvözlik, hogy valaki megmutatta, „miként kell pontot tenni a talmudista pofátlanság végére”.

A levelező -akár ő a valódi tettes, akár csak szeretne az lenni- segítőtársakat toboroz, és megnyugtatja eszmetársait: eddig a közeli kukákba dobta a meggyilkoltak leveleit, emléktárgyait (a hőstettet le is fotózta), de most már messzebb hányja őket szemétre, mert innen visszavitték.

A Kuruc.infó egyik politikai irányítója köztudomásúlag a Mi Hazánk mozgalom alelnöke: Novák Előd. Ő mutatta be idén tavasszal a portál három munkatársát, akik már nem bújnak névtelenségbe egy amerikai szerver mögé, hanem vállalják a nyilvánosságot.

Nem mennék bele a spekulációkba: kinek az érdekét szolgálja a Mi Hazánk mozgalom léte, abba sem, hogy ki finanszírozta sokmilliós EP-kampányukat. Nem kérdezem, hogy kerülnek be a köztévébe.

Csak jelzem. mintha itt lennének nyomok.

Lendvai Ildikó

(Forrás: HírKlikk)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.