Mátyás és Kádár nyomdokain

Orbán elvegyült a nép soraiban. Majd felszállt egy fapados Wizz Air-re.

Orbán Viktor repülési szokásairól sokat tudhatunk, hiszen mint az számos alkalommal bebizonyosodott, a miniszterelnök meccsnézési és egyéb útjaira előszeretettel utazik (a Csányi Sándorhoz, Mészáros Lőrinchez vagy Garancsi Istvánhoz köthető) magángépekkel, de nem veti meg a Magyar Honvédség által beszerzett “nem kormánygép” kormánygépeket sem.

Alighanem e magánrepülőzős-oligarchás imázst igyekezett a miniszterelnök levetkőzni azzal, hogy a nép soraiban elvegyülve beült a Wizz Air hétfői Milánó-Budapest járatára várakozók közé: igen, Magyarország miniszterelnöke (és Magyarország miniszterelnökének kézipoggyá- sza) leereszkedett a nép közé, hogy aztán huss, a nép egyszerű gyermekeivel együtt a Wizz Air fapados járatát igénybe véve egészen Budapestig repüljön.

A fapadosra váró, egyszerű turista álruhát öltő  miniszterelnökről fotó is készült egy megdöbbent utas jóvoltából – ezt a hvg.hu-n meg is lehet tekinteni. Mi egy másfajta fotóval kedveskednénk olvasóinknak (lásd fent), mely a miniszterelnököt természetes repülési környezetében ábrázolja.

(Forrás: Magyar Narancs)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.