Tessék választani!

„Baromira unom, hogy azt méricskéljük, ki a legnagyobb kicsi!”
(Karácsony Gergely)

Tegnap elkezdődött a főpolgármesteri előválasztás szavazási szakasza, mely június 26-án, szerda 12 óráig tart. Az előválasztás második fordulójának tegnapi első napján igen nagy volt a részvétel – a szervezők szerint legalább tízezren adták le voksukat a három jelölt egyikére, és ez jóval meghaladja az első fordulós részvételt.

A Mérce interjút készített Karácsony Gergellyel és Kerpel-Fronius Gáborral, ezeket itt, a cikk végén lehet megnézni. Sajnos Kálmán Olga és a DK nem reagált megkeresésünkre.

Még 6 napig lehet szavazni, többek közt a Blaha Lujza téren 10:00-20:00 között! Vegyünk részt minél többen az előválasztáson, menjünk el szavazni és buzdítsuk erre ismerőseinket, barátainkat is! És tessék választani!

***

Így lehet online szavazni az előválasztáson, de ennek regisztrációja tegnap reggel lejárt. Összesen majdnem 5000 ember az elovalaszto.hu felületén adhatják le szavazatukat. A szavazólapokon első helyen Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd-Szolidaritás jelöltje szerepel, a második a momentumos Kerpel-Fronius Gábor, míg a DK által támogatott Kálmán Olga a harmadik helyen található.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.