Péppé vert kerület

Két férfi péppé vert mindenkit a Kertész utcában –írja az Index. Mindenkit ütöttek, akit csak értek. A 20 perc alatt kiérkező rendőrség nagy nehezen úgy intézkedett, hogy nem kapta el az elkövetőket. Akik a szomszéd házba menekültek be. Tessék elolvasni a cikket. Aztán a kétnaponta megjelenő rendőrségi siker-sztorikat is, amikből kiderül, hogy minden fokozottan ellenőrizve, a rendőrség gőzerővel teszi a rendet. Majd tessék megkeresni az ellentmondást.

Részlet a február eleji testületi ülésről, ahol

kiemelt feladatként jelent meg a közbiztonság javítása; így aztán ehhez kapcsolódóan a térfigyelő-rendszer működtetésével és a fokozott rendőri jelenléttel összefüggő támogatásokról is döntés született.

Példás teljesítmény, fokozott jelenlét. Aha. Ki kéne tán tüntetni a kerület polgármesterét meg a rendőrkapitányát, áldásos tevékenységüknek köszönhetően ismét jelentősen nőtt a lakosság biztonságérzete. Nem kevés pénzért.

Forrásvédelem miatt a cikk megjelenése után több szemtanú adatait utólag kiszerkesztettük a cikkből az érintettek külön kérésére, mert félnek az elkövetők vagy ismerőseik bosszújától. (via Index)

Lehet örülni, végre rend van a kerületben. Ja, nem.

P.s.: És most nehogy elkezdje valaki, hogy minek mentek oda, meg hogy a “turisták” mi mindent művelnek a kerületben, mert ugyanígy rugdoshatják, verhetik péppé az épp arra csellengő kerületi lakosok bármelyikét is, nem csak a kocsmavendégeket. Egyáltalán: mi a redvás tök van itt, hogy ilyenek megtörténhetnek?!

***

A portál megkeresésére ezt válaszolta a rendőrség: “Megkeresésével kapcsolatosan tájé- koztatjuk, hogy 2019. február 22-én 1 óra 30 perckor Budapest VII. kerületében, a Kertész utcában egy férfi előzetes szóváltást követően megütötte a sértettet, majd távozott a helyszínről. A bántalmazott férfi könnyű sérülést szenvedett. A helyszínre 10 percen belül kiérkező járőrök a szükséges intézkedéseket megtették. A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága garázdaság vétség miatt indított eljárást, válaszadásunkig gyanúsított kihallgatásra nem került sor. A nyomozás érdekeire tekintettel további informá- ciót nem kívánunk adni.”

(Forrás: A mi Erzsébetvárosunk blog)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.