Ez itt Magyarország – 2018.

Gruevszki a macedón Orbán Viktor című cikk margójára.

Bayer: Nikola Gruevszki nem egyszer kapott olyan fenyegetést, hogy amennyiben elítélik, élve nem hagyja el a börtönt – hangzott el a műsorban. Aha. Telefonon fenyegették. Aha. Szegény meghalhat a börtönben. Aha.

Végül is az a néhány tízezer szír gyerek, akik már meg is haltak, vagy éppen eddig megúszták, és rajtunk kívül más nemzetek hajlékot adtak nekik, nekünk nem számítanak. Azok „csak” gyerekek, nem körözött bűnözők, nem is ex-miniszterelnökök – és még mobil telefonjuk sincs. Rájuk csak úgy lőnek, bombát dobnak és gázt eresztenek. Akik meg életben maradva kérnek kíméletet, azokba pedig elpetrák büntetlenül belerúghatnak.

Ez itt Magyarország – 2018.

dr. Kispál Tibor, önkormányzati képviselő

P.s.: Rekordgyorsasággal, egy hét alatt elbírálták a magyar hatóságok a hazájában korrup- cióért jogerősen két év börtönbüntetésre ítélt, Orbán Viktorral jó kapcsolatokat ápoló Nikola Gruevszki volt miniszterelnök menekültkérelmét. Természetesen pozitívan. Gruevszki igazán szerencsés: Magyarország ritkán ad menekültstátuszt. Tavaly az összes menedékkérőnek mindössze három százaléka (106 ember) kapott menekültstátuszt, és szinte alig van európai menedékkérő Magyarországon.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.