Kinyírták a lakáspénztárakat

A parlament kormánypárti többsége elfogadta a lakástakarék-pénztári befizetések utáni állami támogatást megszüntető törvényt. De nem volt ott mindenki az ülésteremben. Például Orbán Viktor kormányfő távol maradt a szavazástól. Ellenben ott volt Rogán Antal, meg is szavazta a törvényt. Ő az, aki egy éve benyújtotta az állami lakáslottót létrehozó jogszabályt, az ltp-ket lényegében halálra ítélő mostani döntés a lakáslottóban nyomuló cégnek a malmára hajthatja a vizet.

A 199 fős parlamentből 174-en szavaztak. Az ott levő fideszesekkel és KDNP-sekkel együtt szavazott az egy szem nemzetiségi képviselő.

De még nincs veszve minden, lehet, hogy csak 1, vagy akár 2-3 nap, de még maradt annak, aki még akar állami támogatás mellett új szerződést kötni. Erre figyeljen: Mire figyeljen és mit tegyen, aki még lakáskasszát akar kötni gyorsan? Praktikus tanácsaink a kétségbeeset- teknek. A szerződés nem jön létre azzal, hogy kitöltjük az ltp ajánlati dokumentumát, miközben lehet, hogy csak a mai, esetleg a holnapi nap van cselekedni.

(Forrás: 24.hu)

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.