Közbiztonság? Ugyan már!

Tegnap délután lezajlott az a közbiztonságról szóló lakossági fórum, melyet az Új7 2019 csoport szervezett a Klauzál téri csarnok előterébe. Lakók, szórakozóhelyek képviselői, és több önkormányzati képviselő vitatta meg az egyre csak romló helyzetet, számos példával bizonyítva a fokozódó gondokat, bajokat. A fórum iránt se a Fidesz, se a rendőrség és a közterület felügyelet, se a polgármester nem mutatott érdeklődést.

Fotó: Új7 2019 / Facebook

Olyannyira nem, hogy még csak nem is válaszoltak a meghívóra.

„Ez már önmagában elegendő indok arra, hogy a kerületben élő lakók és itt működő szórakozóhelyek komoly változásokat követeljenek az önkormányzattól a közbiztonság terén.”

Részletes beszámoló minderről itt, az Új7 2019 csoport oldalán olvasható.

Németh Gábor és dr. Kispál Tibor önkormányzati képviselők

***

Már Gulyáséknak is kínos lett a túlárazott szerződés? Nem hosszabbít a Miniszterelnökség az Orbán család ügyvédjének irodájával. A Bajkai Istvánhoz köthető ügyvédi iroda több milliárd forintos tanácsadói megbízásait is „kikoptatta” Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter. A miniszter kevéssé költséghatékonynak nevezte a külsős tanácsadók megbízását, a brüsszeliek kevésbé szemérmesen durva túlárazást jeleztek a magyar hatóságoknak. (Baj- kai 2014-ben Erzsébetvárosban lett alpolgármester, idén tavasszal pedig listáról bejutott a parlamentbe.)

(Forrás: A mi Erzsébetvárosunk blog)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.