Gergely: Kérdésem van

Olvasom, hogy a Városliget Ingatlanfejlesztő Zrt. – miután hétfő reggel megkapta az építési engedélyt – azonmód elkezdte volna a Városligetben a Magyar Zene Házának építkezését, amit a Ligetvédők megpróbálták megakadályozni. Az építkezés ellen tiltakozókat a Valton nevű biztonsági cég emberei kiszórták, elvitték a helyszínről.

Erzsébetvárosban a Valton céggel szerződött az önkormányzat. Itt nem intézkednek, mert ők “csak jelezhetnek a közterületeseknek”. Akkor most a Városligetben léptek fel törvénytele- nül a rendőrök orra előtt vagy Erzsébetvárosban fizetünk nekik a semmiért?

Gergely József

Emlékeztető: A május 14-i Pénzügyi és Kerületfejlesztési Bizottság ülésén a bizottság fide- szes többsége a Valton-SEC Kft-t tartotta a legalkalmasabbnak arra, hogy “az elmúlt évhez hasonlóan, magas színvonalon biztosítva” jó 20 millió forintért Belső-Erzsébetvárosban 14 fővel járőrözzön, és a továbbiakban is segítse – a rendőrséggel és a közteresekkel együtt – a csend, rend, nyugalom biztosítását.

***

Közbiztonság??? Lakossági fórum lesz szeptember 4-én, 18 órakor a Klauzál téri csarnok bejáratánál az Új7 2019 csoport szervezésében.

(Forrás: A mi Erzsébetvárosunk blog)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.