Önnek 1 új üzenete jött

Pontosabban kettő, két különböző témában. Az egyik a blog Facebook-oldalára – az előző, fakivágós poszt kapcsán – közvetlenül nekünk íródott, a másik az Új7 2019 csoport oldalára került fel, és nem minden tanulság nélkül való az sem. Nem is cifráznánk tovább, közreadjuk őket úgy, ahogy vannak. Aztán lehet elgondolkodni a dolgokon.

Íme, az első:

Tisztelt Közösség! Én a Bethlen G. utca környékén lakom. Szomorúan tapasztalom, hogy sorra száradnak a fák lombjai, úgy a dézsás, mint a talajba ültetett fák. Volt időszak – nem is olyan régen – amikor rendszeresen öntöztek tartállyal felszerelt kocsiról ezeket a fákat. Mos- tanában nem láttam, hogy öntöznének. Minél nagyobb a forróság, annál több fát vágnak ki, tereket betonoznak le, pedig pont fordítva kellene, hogy történjen.

És a második:

A múlt hét egyik napján hajnali 5 óra körül munkába indulás előtt a társasházunkban azt látom és hallom, hogy 2 egyed berúgva a kaput bejön a kapualjba a vihar elől. Majd az egyik bugyikék pólóban elkezdi ököllel beverni a postaládákat. Tanakodtam egy kicsit, majd hív- tam a 112-t ahonnan átkapcsolat a kerületbe, felvették az adatokat, majd itt is kértem egy járőrt. Mivel szakadt az eső ezért biztos voltam benne, hogy ha sietnek, akkor ott érik őket, így is lett.

Jött a telefon, hogy fáradjak ki a járőrökhöz, ami nem volt gond hiszen amúgy is munkába megyek. Hát… A postaládák ott voltak beverve, az illető tagadta, kamera ritkán van kirak- va. Bevitték a 7. kerületi kapitányságra meg engem is egy másik kocsival, mint tanút. 9:15 órakor tudtam kijönni igazolással… A végeredmény az lesz, hogy az ügyet megszüntetik, mert nem bizonyítható. Az egésszel csak én szívtam és a munkatársam akinek +4 órát kellett dolgoznia, amíg én be nem értem…

Amíg várakoztam a beérkező rendőrök a váltásnak azt mondák semmi nem történt egész éjjel a kerületben kivéve a mi postaládás dolgunkat… Hát ez is eléggé felháborított, mert hol jártak ezek egész este!

Nemrég láttam négy tök igazi, felnőtt rendőrt a bulinegyedben. Az Akácfa utcai parkolóháztól nem messze dohányoztak és beszélgettek egy csoportban, az autójuk takarásában. Gondolom, a műszak végén majd jelentik, hogy ma sem történt semmi. (via N. Kósa Judit)

A két üzenetből (levélből) úgy tűnik, hogy valamiért nem elégedettek az emberek itt a kerü- letben. Nagyon nem elégedettek. Vajon miért?

(Forrás: A mi Erzsébetvárosunk blog)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.