Álszent, képmutató banda

“…a Biblia nem kötelez bennünket arra,
hogy embertelen törvényeknek engedelmeskedjünk.” (Iványi Gábor) 

Szerdán még a parlamentben szorgosan faragták a gránitot, majd egy nappal később, csütörtökön lelki gyakorlaton vett rész a teljes KDNP-frakció, miután betiltották a hajléktalanságot. Ez lenne az alaptörvénybe gránitszilárdan belevésett kereszténység? Kegyetlen, álszent, képmutató banda, kiknek se istene, se hite nincs! Szégyen!

„Testvéreim, mit használ, ha valaki azt mondja, hogy van hite, de cselekedetei nincsenek? Vajon üdvözítheti-e őt egyedül a hit? Ha egy férfi- vagy nőtestvé- rünknek nincs ruhája, és nincs meg a mindennapi kenyere, valaki pedig ezt mondja nekik közületek: Menjetek el békességgel, melegedjetek meg, és lakjatok jól, de nem adjátok meg nekik, amire a testnek szüksége van, mit használ az? Ugyanígy a hit is, ha cselekedetei nincsenek, halott önmagában.” (Jakab 2,14-17)

Szintén csütörtökön Iványi Gábor lelkész volt Kálmán Olga vendége. Iványi: “…a Biblia nem kötelez bennünket arra,hogy embertelen törvényeknek engedelmeskedjünk.” Megrendítő amit mond. A Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség vezetője után Fleck Zoltánt jog- szociológus volt a műsor következő vendég, ő pedig a közigazgatási bíróságokról, az OBT és az OBH harcáról, ill. a bírói tanács kiszolgáltatottságáról mondott igen elkeserítő dolgokat. Tessék feltétlenül megnézni/meghallgatni mindkét beszélgetést.

A fideszes nemmédiában most éppen a Magyar Idők a soros. Összeizzadták azoknak a bíróknak a listáját (remélhetőleg még nem teljes az a kurva lista, és ásnak keményen tovább), akik „a kormány ellen irányuló politikai tevékenységet folytatnak, emellett a nemzetközi közvélemény előtt igyekeznek lejáratni Magyarországot.” (K. Szalonna)

Mert itt tartunk ma ebben a szép, keresztény országban.
Kellemes hétvégét mindenkinek!

***

Velencei Bizottság: A Stop Sorost hatályon kívül kell helyezni. Még a szólásszabadságot is sérti az új törvénycsomag. Szerintük a rendelkezés súlyosan sérti a civil szervezetek munká- ját. A bizottság kifogásolja azt is, hogy a Stop Soros korlátozza a gyülekezési szabadságot, ezzel megsértve az Emberi Jogok Európai Egyezményének 11. cikkét.

(Forrás: Hunvald-blog)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.