Mi vagyunk a többség 2.0

Tegnap sok tízezer ember vonult közös célokért. Egységes ellenzéki összefogást, civil szerveződést, azonnali közös cselekvést sürgettek a demokráciáért tartott fővárosi tüntetés szónokai szombaton. A múlt szombati tüntetés folytatásaként “2.0 Mi vagyunk a többség – újabb tüntetés a demokráciáért!” címmel meghirdetett demonstráció végállomásán, a Szabad Sajtó útján a felszólalók arról beszéltek, hogy a kormányt a félelem tartja a helyén, ezért a gyűlöletkampány és a hazugságáradat megszüntetésére,  szolidaritásra, valamint a megosztottság helyett az egységes Magyarország visszaállítására van szükség.

Hihetetlen látvány: nézze meg felülről, mennyien voltak a tegnapi tüntetésen: A Magyar Narancs készített drónról felvételt, melyen az Astoriától az Erzsébet híd lábáig végigveszik a tömeget.

Mi vagyunk a többség – Tüntetés a demokráciáért címmel folytatódik a kormányellenes tüntetéssorozat. A tömegdemonstrációnak simán nevezhető esemény országszerte legközelebb (a tervek szerint) május 8-án tartják, azaz ezúttal hétköznap lesz. Méghozzá azért, mert ezen a napon alakul meg az új országgyűlés. Eddig a budapestin kívül Debrecent, Kecskemétet, Nyíregyházát és Székesfehérvárt jelentették be helyszínként.

(Forrás: ATV/Magyar Narancs)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.