MSZP kampánynyitó kongresszus

Ma délután a Budapesti Kongresszusi Központban tartja kampánynyitó kongresszusát a szocialista párt. A rendezvényen felszólal Kunhalmi Ágnes a párt budapesti elnöke, Molnár Gyula az MSZP elnöke, valamint Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölt. Fb-oldalunkon és portálunkon is élőben közvetítettük a rendezvényt. Az atv.hu-hoz péntek késő este eljutott az MSZP országos választmányának a döntése a ’18-as országos listájáról: az MSZP a Párbeszéddel állít listát, a „kötőjeles” verzióban, azaz minimum 10 százalékot kell elérniük.

Itt visszanézheti az MSZP kampánynyitó kongresszusát 

A listát Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölt vezeti, őt követik: Molnár Gyula pártelnök, Hiller István választmányi elnök, Kunhalmi Ágnes budapesti elnök, Tóth Bertalan frakció- vezető, Gőgös Zoltán, Tóbiás József, Mesterházy Attila, Molnár Zsolt, Gurmai Zita. Az MSZP választmány döntése értelmében az országos lista 11. helyét a Párbeszéd kapja, a 12. Korózs Lajos, őt követi Varga László, Bangóné Borbély Ildikó és aztán Harangozó Tamás.

 Az MSZP országos válssztmánya arról is döntött, hogy a Liberálisokkal nem lesz közös lista. Viszont az országos lista 15. helyét a Liberálisok számára biztosítják, és azt javasolták, hogy Bősz Anetté legyen – azaz, nem Fodor Gáboré. A Liberálisokkal Karácsony Gergely és Molnár Gyula tárgyal.

(Forrás: ATV)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.