Trágyaszagúék

Már jó ideje úgy gondolom, hogy igen, ez már maga a sötét, rettenetesen buta pince, innen már nincs lejjebb. Aztán folyamatosan meglepődök, hogy de, mindig van lejjebb. Most ez a Pócs János meg az fb-képe a lejjebb. Amit se feltenni, se belinkelni nem vagyok hajlandó, felfordul tőle a gyomrom, aki akarja, úgyis megtalálja. Helyette itt van ennek a trágyaszagú humorú fideszes országgyűlési képviselőnek képe, amikor éppen új tagjává választotta a jászsági pálinka lovagrend. Gondolom, most büszkék rá kurvára. Ahogy a pártja is.

Megírtam ugyan erről hosszabban a magam keresetlen véleményét, de aztán annyi szót – vagy ha úgy tetszik, kifejezést – kellett volna ki(ön)cenzúráznom, hogy kidobtam a francba egészet. Így csak két, máshonnan vett idézetet tennék ide, ez az első:

Ez az a kép, amire 1932-ben Adolf Hitler azt mondta volna kissé elbizonytalanodva a Völkischer Beobachter imprimatúráját javítgató Göbbelsnek, hogy „Te Göbbi, baszki, nem lesz ez egy kicsit erős?” (via 444)

Ez meg a második, merthogy időközben ez az ostoba pálinka-lovag kikérte magának, hogy bármiféle áthallás lenne a képen szereplő szövegben, ill. az ő képhez fűzött kommentjében.

Ha feltették volna a kérdést, hogyan lehetne fokozni azt a hatást, amit az ostoba gyűlölködésnek ez a képi megjelenítése kelt egy ép lelkű emberben, bizony komolyan el kellett volna gondolkodnom. Pócs János ezt most megspórolta nekem:

“Hányszor használjuk a mindennapi életben azt a fordulatot, hogy ki a soros valamiben. Rossz, aki rosszra gondol. Ismerem azokat az embereket [akik a fotót készítették], nekik mégcsak eszükbe sem jutna ilyesmi, az biztos.”

Ez igen. Aki horogkeresztet rajzol a Dob utcában a házfalra, az meg nyilván a szanszkrit kultúra iránt elkötelezett.

Egyébként nem vagyok vegetáriánus, szerintem álszent sem, viszont erősen felindulok, ha egy leölt állatot meggyaláznak. (Neki persze már mindegy, de nekem valamiért nem, na.) Így meg, hogy ő képviselte a történetben a gerinceseket, pláne. (via Borsi Vera)

Magyarországon hónapok óta államilag, közpénzből kampányolnak Soros György ellen. És most már magánszorgalomból is teszik. Azt hiszem, hogy az elmúlt huszonvalahány évben még soha nem voltunk ilyen mélyen. Hányinger az egész.

a Szerk.

(Forrás: A mi Józsefvárosunk blog)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.