Kispál: Bajkai tojások

Bajkai István nevével felmatricázott dobozban osztották az önkormányzat helyiségeiben a tojást a rászorulóknak a VI. kerületi önkormányzat ételosztásán, derült ki vasárnap az RTL Klub Híradójából. Azaz, dr. Bajkai István alpolgármester, erzsébetvárosi kerületi Fidesz elnök, választókerületi elnök, ügyvéd – akinek az erzsébetvárosi ügyvédi irodája az utóbbi években több mint 10 milliárd forintot kapott pályázati úton ki tudja mire – osztogatja a „Bajkai tojásokat” önkormányzati eszközrendszert felhasználva.

Kérdezném, hogy csak egy kicsit gusztustalan ez a pofátlanság, amivel önkormányzatot használ egy politikai párt kampányához? Szabad egy önkormányzat alpolgármesterének, beosztásának hatalmi tudatában közpénzből finanszírozott eszközt saját politikai pártjának érdekében használni? Nos?

(Bajkai István azt mondja, saját pénzből vette a tojásokat, és a fene se tudja hogy kerültek azok a VI. kerületi önkormányzathoz, ahol azokat köztisztviselők osztották ki.)

P.s.: Olvastam, hogy a Magyar Tyúk- és Tojásszövetség kutatói már gőzerővel dolgoznak azon, hogy kitenyésszenek egy olyan tyúkfajtát, amely rögtön Bajkai-képpel ékesített tojást tojik. És így már elkerülhetőek lennének a fentebb vázolt problémák.

Dr. Kispál Tibor, önkormányzati képviselő

(Forrás: A mi Erzsébetvárosunk blog)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.