A Fidesz mindenkit fenyeget

Nem félünk, és jövőre Botka László vezetésével rendet és igazságot fogunk tenni – jelentette ki Gőgös Zoltán vasárnapi sajtótájékoztatóján. Pártunk elnökhelyettese a Szarvas Szilveszter által mondottakra reagált így. Mint ismeretes, a Pesti Srácok főszerkesztő-helyettese, a Fidesz frakció által fizetett kommunikációs tanácsadó csapat tagja Mészáros Lőrinc tévéjében azt mondta: „Hány Botka László él Magyarországon? Egy él, de az is sok. Tehát egynek sem kellene élnie!”

Gőgös kijelentette, a Fidesz üzenete világos: aki rendet akar a magyar politikában, az nem fér bele a magyar közéletbe, ezért akár fizikailag is meg kell semmisíteni. A politikus úgy vélekedett, hogy a Fidesz fenyegetése nem csupán Botka Lászlónak szól, hanem mindenkinek, aki igazságot akar tenni ebben az elnyomott országban.

Nem félünk, és jövőre Botka László vezetésével rendet és igazságot fogunk tenni, meg fogjuk adóztatni azokat, akik az elmúlt években különböző trükkökkel óriási vagyonokra tettek szert – üzente a politikus a kormányoldalnak.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.