Pásztortarhonya és kisvasút

„A Vál-völgyi kisvasút, olyan jó, hogy van!” (RKM) 

Az Index Mindeközben rovata fedezte fel és írta meg pár napja, hogy Rónaszékiné Keresztes Monika (RKM) – volt kerületi fideszes képviselőjelölt, egykori alpolgármester – augusztus végén az ország annyi csodás helye közül a legcsodálatosabbra, Felcsútra vitte kirándulni a kampánycsapatát, ahol „minden gyönyörűen gondozott és igényes”, ahol pásztortarhonyát ettek s még egy kiválót kisvasutaztak is. (Megjegyzem, most is ő indul az országgyűlési választáson a Fidesz jelöltjeként a VI.-VII. kerületben.)

Fotó: Facebook / Rónaszékiné Keresztes Monika

Így óhatatlanul felmerül a kérdés, miért nem az állítólag szintén csodás  „bulinegyedbe” hozta/vitte egy kalandtúrára lelkes segítőit? Mondjuk éjfél és reggel 6 között. Talán azért nem, mert többek között az ő szavazatával módosították anno a társasházi törvényt és vették el a lakók azon jogát, hogy beleszólhassanak abba, mi zajlik a közvetlen környeze- tükben. Ja, a bulinegyedről nem írhatná tapsikolva, csillogó szemmel lelkendezve, hogy

„Minden gyönyörűen gondozott és igényes!”

P.s.: Az Európai Parlament költségvetési ellenőrző bizottsága szeptember 18. és 20. között a hónap végén Magyarországra látogat, hogy az uniós források elköltését vizsgálja. És hogy hogy nem, de ők is meg akarják nézni a 600 millió forintnyi uniós pénzből finanszírozott, csudaszép felcsúti kisvasutat. Amit viszont valamiért a kormány nagyon-nagyon nem akar. Pedig, hogy a fenti klasszikust idézzem ismét: „A Vál-völgyi kisvasút, olyan jó, hogy van!”

Hunvald György

(Forrás: Hunvald-blog)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.