A főpolgármester ködösít

Az MSZP fővárosi képviselője szerint Tarlós István ködösít és mellébeszél a BKK online jegyrendszerének ügyében; Horváth Csaba erről a főpolgármester sajtótájékoztatóján elhangzottakra reagálva nyilatkozott újságíróknak. Szerinte a főpolgármesternek arról kellene beszélnie, miért van még mindig a posztján Dabóczi Kálmán BKK-vezérigazgató, “aki miatt 3500 ember személyes adatai szivárogtak ki, aki közbeszerzés nélkül vásárolt egy használhatatlan terméket a T-Systemstől, és aki miatt meghurcoltak egy jó szándékú 18 éves fiút, és aki hazudott a Kürt Kft. ellenőrzésével kapcsolatban is”.

Akkora a botrány, hogy valakinek mennie kell, vagy Dabóczi BKK-vezérigazgatónak, vagy Tarlósnak; ezen nincs mit mentegetni – jelentette ki sajtótájékoztatóján a politikus, aki szerint “azt az embert kellene elővenni, aki ezt az egészet rászabadította a budapestiekre”.

Horváth Csaba a 3-as metró felújításával kapcsolatos kérdésre válaszolva annak a véleményének adott hangot, a főpolgármester azért kénytelen halasztani az amúgy sürgető munkálatok megkezdését, “mert arra nincs meg sem a fedezet, sem a kormány részéről a szándék”, hogy biztosítsák a hiányzó 30-40 milliárd forintot.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.