Csengery utca is lezárva

A héten botlottam bele a Csengery utcai útlezárásba. Az utca az elejétől (Almássy téri vége) a Dob utcáig már fel van túrva, a kiírás szerint csatornaépítés (csatornacsere?) miatt. Markológép, építőmunkások, csövek, munkavégzésükhöz szükséges anyagok sokasága mindenfelé. Az utca másik végén a Király utcánál egy már szintén lezárt, körbekerített területre pakolgat egy óriásdaru, egyik délután bontott fagerendákat engedett le a magasból, másnap délelőtt meg konténer lebegett a sok-sok méteres magasságban.

Az Almássy téri lezárásnál látható kordonok felirata szerint a SADE – Magyarország Mélyépítő Kft. végezi itt a munkálatokat, a már említett tájékoztató tábla szerint a Csengery utca május 2. és július 7. között lesz/van lezárva. Addig a parkolást, autóközlekedést el lehet felejteni, ami nem túl nagy öröm az itt lakóknak. Sőt, egyáltalán nem az. Főleg, hogy a Dob utca közeli, Vörösmarty és Izabella utcák közötti szakasz még mindig szintén le van zárva. (Lásd.: a BKK Info oldala)

Megjegyzem, a SADE legalább türelmet és megértést kért, és nem az ikszedik alvállalkozó néhány kiragasztott papírfecnijével értesítette a lakókat. És bizony, lassan már ennek is örülnünk kell. Mindenesetre azt nagyon remélem, hogy ez most egy jó ideig tényleg az utolsó útlezárásos, útfelbontásos posztunk volt.

Kispál Tibor, önkormányzati képviselő

(Forrás: A mi Erzsébetvárosunk blog)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.