Valóság nagybátyánk

Elutazott tőlünk családunk egyik tagja, akit oly hőn szerettünk
Egy Valóság nevű nagybátyám
Sajnos már nincsen velünk
Levelet ír csak nekünk
Sajnos már nincsen velünk
Levelet ír csak nekünk
(Cseh Tamás: Valóság nagybátyám)

Csak nem tudok túllendülni Veres képviselő úr által vázolt szépülő (lehet, hogy itt helyesebb lenne szépelgőt írni) fejlődésen, merthogy a mindennapok nyomorúságos valósága az istennek sem akar alkalmazkodni a diadalmas termelési riportban leírtakhoz.

Persze értem én, meg kell írni, hogy 1470 százalékot teljesítettünk, mármint az önkormányzat (lásd.: Pióker Ignác, éljen, éljen, hurrá) – isten hozott dicsőséges ’50-es évek! – no de akkor is…

Március 15.-ei csendélet / Klauzália

Itt van újfent pár friss kép a Klauzáliáról, ezek – eléggé el nem ítélhető módon – megint csak alaposan ellentmondanak a képviselő úrnak, meg az általa vázolt rózsaszín alternatív valóságnak. (De a korábbi képek is…)

Okos, önürítő szemetes a Klauzál utcában…

… és egy ugyanilyen a Vörösmarty utcában.

Na kérem szépen, többek között ezért (is) van kurvára nagyon elegük a „bulinegyedben” és a kerület más részeiben lakóknak!

***

Közmeghallgatást akarnak a bulinegyedben élők
Elkészült a belső-erzsébetvárosi állapotokkal kapcsolatos közmeghallgatási kérelem végle- ges formája. Szeretnénk, ha minél többen aláírnák, ezzel is nyomatékosítva a szándékunkat az önkormányzat felé és támogatva a közös céljainkat. Március 22-én (szerdán) 18 és19 óra, valamint március 25-én (szombaton) 11 és 12 óra közt lehet aláírni a Klauzál téri vásárcsar- nok előtt, a tér felőli oldalon. Remélem minél többen el tudnak jönni. Akinek egyik időpont sem felel meg írjon nekem vagy Lőrincz Péternek és egyeztetünk vele külön időpontot az aláírásra. (Klauzália-csoport fb-bejegyzése)

(Forrás: A mi Erzsébetvárosunk blog)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.