4-es metró

Az MSZP a teljes vizsgálati dokumentáció nyilvánosságra hozatalát kéri az OLAF-tól. Az MSZP nem hagyja, hogy Orbánék a fideszes brókerbotrányok mintájára a saját bűneikkel ismét az ellenzéket próbálják besározni! Ezért a mai napon Ujhelyi István MSZP-s Európa Parlamenti képviselő azzal a kéréssel fordul az Európai Csalás Elleni Hivatalhoz (OLAF), hogy hozzák nyilvánosságra a 4-es metróval kapcsolatos vizsgálatuk dokumentációját.

Az MSZP évek óta sürgeti, hogy alakuljon vizsgálóbizottság a 4-es metró ügyében. A csaknem hét éve kormányzó Fidesz ezt eddig megakadályozta. A hat éve főpolgármester Tarlós István is lesöpörte az asztalról ezt a javaslatunkat. Polt Péter főügyészként csaknem hét éve eltussolja a fideszes lopásokat, és igyekszik elterelni a figyelmet a kormányhoz közeli ügyekről. Miért akadályozzák a teljes nyilvánosságot, ha nincs takargatnivalójuk?

Az MSZP szerint elég volt abból, hogy a Fidesz félrevezeti az embereket. Lássunk tisztán, nézzük meg, mit tartalmaz az OLAF vizsgálata!

Horváth Csaba, a fővárosi MSZP képviselői csoport vezetője

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.