Széljegyzet (3)

„Ha valakit el kell takarítani, az Németh Szilárd.”
(Harangozó Tamás az ATV Egyenes Beszéd című műsorában) 

Előző széljegyzetünk Bogdán Lászlóról, Cserdi polgármesteréről szólt (mennyivel jobb téma volt!), röviden. A mostani meg egy zsák beszélő krumpliról, meg az ő keddi sajtótájékozta- tós bejelentéséről, szintén röviden. Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke és vasökle ugyanis kisöpörné a civileket az országból (csütörtökön már nevesítette is az elsődleges célpontokat: TASZ, Helsinki Bizottság, Transparency International).

A menekültek után tehát most megint a civilek következnek. A krumlitól mindenesetre megtudhattuk, hogy a “Soros-birodalom” “álciviljeit” azért tartják fenn, hogy “a globális nagytőkét és a politikai korrektség világát átnyomják a nemzeti kormányok fölött”. Példaként beszélt az illegális bevándorlással kapcsolatos magyar kormányzati álláspontról, amelyet ezek a civil szervezetek “ezerrel támadnak”, ami szerinte megengedhetetlen.

A Fidesznek nem a civilekkel, hanem az álcivilekkel van baja. Csak azoknak a civileknek lesz félnivalójuk, akik nem valódi, hanem álcivilek. Azt, hogy ki a valódi, és ki az álcivil, azt Orbán és a Fidesz mondja meg. Lehet majd igazolást kérni, hogy valaki nem ál, hanem valódi civil. Ez az igazolás visszavonásig érvényes, vagy addig, amíg az igazoltató rendőr össze nem tépi. (via – Földes Péter)

Senkinek ne legyen illúziója, a civileknek szóló fenyegetés valójában a kormány hivatalos álláspontja. Nem mintha bárki is azt gondolta volna, hogy Rezsiszilárd egy mondatot is képes önállóan összerakni. Ő csak Orbán hadüzenetét tolmácsolta.

***

„Az embereket mindig könnyű a vezérek uralma alá hajtani … Csak annyit kell tenned, hogy elhiteted velük, hogy támadás alatt állnak, el kell ítélned a pacifistákat, amiért hiányzik belőlük a hazafiság és mert veszélyeztetik az országot. Ez minden országban éppúgy működik.” (Hermann Göring) Szörnyű, hogy a történelem mindig kitermeli a szennyet! Ezeknek miért nem Gandhi a példaképük?!

(Forrás: Hunvald-blog)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.