Események

***

Hozhat – vihet vásár a Piros Pontban (Dob u. 65.) 2020. február 19-én (szerdán) 10-től 15 óráig

Ha Önnek használható felesleges (megunt) ruhája van, vagy olcsón felújítaná ruhatárát, nálunk a helye! Árusíthat, vásárolhat, adományozhat! Az el nem adott holmit karitatív szervezeteknek adományozzuk. (Bakonyi Karola)

***

2020. január 26. vasárnap 15:00–17:00 Egy üvegfestő mester regénye – Városi séta a historizmustól a szecesszióig Róth Miksa nyomában

Találkozó: Az Árpád-házi Szent Erzsébet plébániatemplom előtt, 1074 Budapest, Rózsák tere 8.
Részvételi díj: Felnőtteknek 3700 Ft, nyugdíjasoknak 3400 Ft, diákoknak 1500 Ft  (18 éves korig), mely a múzeumbelépőt és a tárlatvezetést is tartalmazza!
Regisztráció: www.greetingsfrombudapest.hu, a Sétáink menüpontban.
A séta a Greetings from Budapest szervezésében kerül megrendezésre. A séta létszáma korlátozott, max. 30 fő regisztrációját tudjuk fogadni, vezetünk várólistát is!

***

Kedves Barátunk!

Remélem idén is találkozunk egy előkarácsonyi ünnepségen december 19 17 órakor-én a Piros Pontban. Arra gondoltunk, hogy egy- egy apró figyelmességgel lepjük meg egymást, tehát kérünk, hogy hozz magaddal akár saját készítésű, akár néhány forintos kis ajándékot, amit átadsz majd annak, akinek a nevét kihúztad a kalapból.

A jó hangulathoz Neked is hozzá kell járulnod, ezért kérlek, hogy gondod-bajod ezúttal hagyd otthon!

Demeter Tamás irodavezető

***

***

Erzsébetváros Önkormányzatának Képviselőtestülete 2019. december 9-én 17.00 órai kezdettel KÖZMEGHALLGATÁST tart, amelyre ezúton meghívja a kerület lakosságát és a helyben érdekelt szervezetek képviselőit. Helyszín: ERőMŰVHÁZ Budapest, VII. kerület Wesselényi u. 17. I. emelet.

Az állampolgárok, illetve a helyben érdekelt szervezetek névvel, elérhetőséggel és a téma megjelölésével 2019. december 3-án 18.00-ig a jegyzoi@erzsebetvaros.hu e-mail címen tehetnek fel kérdést, vagy ügyfélfogadási időben személyesen a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáin (Budapest VII. kerület Erzsébet körút 6., Garay utca 5., Akácfa u. 42-48. (Klauzál téri piac), illetve az Ügyfélszolgálati Iroda „Közmeghallgatás” megnevezésű postaládáiba lehetőség van bedobni a közérdekű kérdéseket, észrevételeket.