Események

***

Kedves Barátunk!

Remélem idén is találkozunk egy előkarácsonyi ünnepségen december 19 17 órakor-én a Piros Pontban. Arra gondoltunk, hogy egy- egy apró figyelmességgel lepjük meg egymást, tehát kérünk, hogy hozz magaddal akár saját készítésű, akár néhány forintos kis ajándékot, amit átadsz majd annak, akinek a nevét kihúztad a kalapból.

A jó hangulathoz Neked is hozzá kell járulnod, ezért kérlek, hogy gondod-bajod ezúttal hagyd otthon!

Demeter Tamás irodavezető

***

***

Erzsébetváros Önkormányzatának Képviselőtestülete 2019. december 9-én 17.00 órai kezdettel KÖZMEGHALLGATÁST tart, amelyre ezúton meghívja a kerület lakosságát és a helyben érdekelt szervezetek képviselőit. Helyszín: ERőMŰVHÁZ Budapest, VII. kerület Wesselényi u. 17. I. emelet.

Az állampolgárok, illetve a helyben érdekelt szervezetek névvel, elérhetőséggel és a téma megjelölésével 2019. december 3-án 18.00-ig a jegyzoi@erzsebetvaros.hu e-mail címen tehetnek fel kérdést, vagy ügyfélfogadási időben személyesen a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáin (Budapest VII. kerület Erzsébet körút 6., Garay utca 5., Akácfa u. 42-48. (Klauzál téri piac), illetve az Ügyfélszolgálati Iroda „Közmeghallgatás” megnevezésű postaládáiba lehetőség van bedobni a közérdekű kérdéseket, észrevételeket.