A közrend védelmében

Közbiztonsági egyeztető fórumra invitálta a társszerveket, Niedermüller Péter polgármestert, valamint a kerületi önkormányzat illetékes vezetőit Türi Árpád kerületi rendőrkapitány június 13-án. Az egyeztetésen a 2021. év helyi rendőri tevékenységéről, eredményeiről tartott összefoglalót Fehér István r. alezredes hivatalvezető.

A statisztikai adatokhoz a VII. kerületi rendőrkapitányság, valamint a megjelent társszervek vezetői tették hozzá személyes tapasztalataikat, egyeztettek a közös feladatokról, az átfedésekről, és az együttműködés lehetőségeiről.

A fórumon egyértelműen kiderült, a rendőrség különféle egységei, a gazdasági bűncselek- ményektől a körzeti megbízottakig, az önkormányzat vezetése, a kerületi rendészet, a szociális és egészségügyi szakterület, a Vám és Pénzügyőrség, a Kormányhivatal, a drogprevenció és bűnmegelőzés, valamint a kerületi önkormányzat ügyfélszolgálata egy rendkívül szervezett, nagyon sok esetben egymásra épülő, egymást kiegészítő, támogató hálózatban működik. Egy olyan hálózatban, melynek működtetése hatalmas energiákat mozgat meg a háttérben: gyakorlatilag láthatatlanul.

A fórumról készített összefoglalónk a hozzászólásokkal és az eredményességi mutatókkal kiegészítve elolvasható a kerületi önkormányzat honlapján.

Erzsébetváros Hírei / Erzsébetváros Önkormányzata

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.