Sosem volt ilyen gyenge a forint!

Már több mint 400 forintba kerül egyetlen euró.

Tizenkét éve 265 forint volt egy euró, két hete 360, ma már 400 forintba kerül. Soha nem volt ennyire gyenge a forint! Ez az egész régió legnagyobb árfolyamesése, mióta kitört Putyin háborúja. Sokkoló! A gyenge forint egyértelműen a Fidesz felelőssége, hiszen az Orbán-kormány semmit nem tesz a gyenge árfolyam ellen!

Pedig jól tudják, hogy ez mit jelent: Orbán maga mondta még 2004-ben, hogy a forint gyengítésével tulajdonképpen „ellopják a pénzt az emberek zsebéből”, mivel a bérből, fizetésből és egyéb járulékokból élők gyengébb forint esetén kevesebb árut tudnak megvásárolni a boltokban, és a nyugdíjasok juttatása is kevesebbet ér:

„A gyengébb forint egyértelműen ellentétes az emberek érdekeivel, a gyengébb forint gyengébb államot jelent, és gyenge forintot csak gyenge emberek akarhatnak.”

E szerint gyengék gyülekezete vezeti országunkat, és ezt a Fidesz is nagyon jól tudja. Számunkra azonban mindkét gyengeség elfogadhatatlan! A magyar embereknek békére, biztonságra és kiszámíthatóságra van szükségük, ehhez pedig hozzátartozik a megfelelően erős nemzeti fizetőeszköz is. Ezt azonban Orbán már szemlátomást nem képes megteremteni.

Kormányváltás kell! Április 3-án tegyünk érte!

Tóth Bertalan

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.