Időlapú átszállójegyek a BKK-nál

Tovább bővül a Budapesti Közlekedési Központ tarifarendszere a 30 és 90 perces, időalapú átszállójegyekkel – mondta az MSZP fővárosi frakcióvezetője a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülése előtt, ahhoz kapcsolódva, hogy a napirenden szerepel az erről szóló javaslat.

Horváth Csaba hozzátette: az időlapú átszállójegyek könnyebbé és kényelmesebbé tehetik a budapestiek életét. A 30 perces jegyet a korábbi átszállójegy áráért, 530 forintért lehet megvenni, a 90 perces ára pedig 750 forint lesz.

Szólt arról is, hogy lezárult a Városháza eladását vizsgáló bizottság működése, ennek jelentése is a közgyűlés napirendjén szerepel. Hozzátette: a bizottság abban az értelemben dolga végezetlenül fejezte be munkáját, hogy nem talált olyan bizonyítékot – az egymillió forintos nyomravezetői díj ellenére sem –, amely alátámasztotta volna a fővárosi ingatlan- értékesítéseket érintő gyanúsítgatásokat, vádaskodásokat. „A Városháza-ügy nem létezik, csak a fideszes hazugságcunami” – jelentette ki.

Szólt arról is, hogy az ülésen tárgyalni fogják azt a javaslatot, amely egy vizsgálóbizottság felállításáról szól, ez a VII. és az V. kerületi, „korábban nagy port kavart” ingatlaneladásokat vizsgálná. Kérdésre válaszolva elmondta, a bizottságot várhatóan Niedermüller Péter (DK) VII. kerületi polgármester fogja vezetni.

(Forrás: HírKlikk)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.