Elindult az aláírásgyűjtés

Hivatalosan is elindították a Fudan Egyetem és az álláskeresési járadék ügyében kezdeményezett népszavazás kiírásához szükséges aláírásgyűjtést az ellenzéki pártok.

Budapesten és a 23 megyei jogú városban, a DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd irodáiban és az ellenzéki országgyűlési képviselőjelölteknél elkezdődött az aláírásgyűjtés a Diákvárosra és a 270 napos álláskeresési járadékra vonatkozó népszavazáshoz — jelentette be Kunhalmi Ágnes.

Megyünk tovább, a demokratikus ellenzék folytatja a munkát, és meg sem állunk a kormányváltásig! Előválasztás, népszavazás és végül kormányváltás — ez az utunk. Az előválasztás világosan megmutatta, hogy van igény a demokráciára Magyarországon. Az a cél, hogy ezt az igényt most a népszavazás is megmutassa. A nyílt diktatúra irányába lépkedő NER egyre több ember számára válik élhetetlenné, az ellenzéki összefogás e rendszer helyett kínál alternatívát. Ez a népszavazás a kormányváltás előszobája. Gyertek, és írjátok alá minél többen az íveket.

— írta a Facebook-on.

MSZP

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.