Felkészül Boldog István?

Elindult a TOP Plusz program – felkészül Boldog István?

Varga Mihály szerint a most elindult TOP Plusz program sikere nagyban múlik a helyismereten, a helyi gazdasági szereplőkkel való szoros kapcsolattartáson. Ennél azonban többre lesz szükség, ugyanis ezek a feltételek korábban csak a miniszter párttársának, Boldog Istvánnak hoztak sikereket, amíg le nem bukott hivatali vesztegetés elfogadása és az uniós pályázatok befolyásolása miatt. Megfelelő ellenőrzés és biztosítékok kellenek annak érdekében, hogy a településeknek szánt pénzeket ne lehessen ellopni!

Sajnos, amíg a Fidesz kormányoz, addig azonban csak remélni lehet, hogy a Varga Mihály által bejelentett 1800 milliárdos újabb program valóban a települések fejlődését fogja szolgálni és nem a korrupt fideszes politikusok további gazdagodását. Azonban a Fidesz hihetetlen képmutatására jellemző, hogy az ügyészség által korrupcióval vádolt Boldog István továbbra is az Országgyűlésben ül, sőt, még tájékoztatókat is tart a TOP-os pályázatokról.

Az MSZP szerint szükség van egy, a mindenkori kormánytól független intézményre, amely biztosíthatja, hogy a támogatások a tisztességes magyar vállalkozókat, családokat segítsék. Magyarországnak csatlakoznia kell az Európai Ügyészséghez, amire a 2022-es kormányváltást követően az MSZP jelenti a garanciát!

MSZP

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.